Bericht voor medewerkers

Werkgever, wilt u uw medewerker motiveren om aan de slag te gaan met het verbeteren van de vitaliteit? Communiceer alle mogelijkheden direct naar uw medewerkers. Plaats dit onderstaande bericht op intranet of in uw nieuwsbrief. 

 

Bericht voor uw intranet of nieuwsbrief

 

Met jezelf aan de slag

Heb je gezonde voornemens? Meer sporten, stoppen met roken, beter eten of minder zitten? Wij kunnen je helpen. Want vitalere medewerkers dragen bij aan een vitalere organisatie. Gezonde voornemens zijn daarom goed voor jou én goed voor onze organisatie.

Hulp om direct te beginnen?

Als je aan de slag wil met je gezondheid, kunnen we je op verschillende manieren helpen:

  • Door het geven van informatie over jouw gezondheidsvoornemen, zoals stoppen met roken, mantelzorgen of lage rugklachten.
  • Door het aanbieden van een training of workshop bijvoorbeeld op het gebied van voeding en beweging, mental coaching of het herstellen van de energiebalans. Kijk voor de mogelijkheden op www.mijnbedrijfszorg.nl.
  • Door het aanbieden van gratis online zelfhulpmodules. Bijvoorbeeld als je door een moeilijke tijd gaat door scheiding, alcohol, stress of depressie. Met deze code (vul naam code in) kun je op www.vgz.nl/gezondleven direct aan de slag. 

Veel succes en gezondheid! Wij staan voor je klaar.