Disclaimer

Bedrijfszorg draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom besteden wij alle mogelijke zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op deze website. Ook spannen wij ons in voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van deze website en de elektronische diensten die wij aanbieden.

Onze website


Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. We kunnen niet garanderen dat onze website foutloos werkt en continu toegankelijk is. Ook aanvaarden we geen verantwoordelijkheid over de inhoud van gelinkte websites die niet door Bedrijfszorg worden onderhouden. Bijvoorbeeld websites waar Bedrijfszorg naar toe linkt, of websites die verwijzen naar onze site.

Informatie wijzigen

Bedrijfszorg behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te wijzigen. We geven geen garantie dat e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Daarom aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor de gevolgen hiervan.

Voorwaarden en reglementen

Op deze website wordt (ook) het Bedrijfszorgportaal als een Software as a Service (SaaS)-dienst aangeboden. Op deze dienstverlening zijn licentievoorwaarden van toepassing.