Gerichte interventies voor een vitale organisatie

Een gezonde organisatie met vitale medewerkers? Daar werken we graag aan, samen met u. Op Mijn Bedrijfszorg vraagt u eenvoudig en online arbeidsrelevante interventies aan voor uw medewerkers.

De verschillende interventies bieden hulp bij mentale, fysieke of leefstijlgerelateerde klachten. Door het brede aanbod van Mijn Bedrijfszorg heeft u altijd de juiste (preventieve) zorg voor uw medewerkers.

Snelle hulp: de interventies zijn direct inzetbaar

Door ons brede netwerk van zorgverleners geven wij u de zekerheid van de juiste interventie op het juiste moment. Geen wachttijden voor bijvoorbeeld psychische zorg, omdat wij vooraf al goede afspraken hebben gemaakt met de zorgverleners.

Alle interventies online op één plek

Door het brede aanbod van interventies is er altijd een passende. De interventies zijn onderverdeeld in drie categorieën: mentale, fysieke en leefstijlgerelateerde interventies. De interventies vraagt u eenvoudig online aan.

U betaalt alleen voor wat u gebruikt

Geen vaste maandelijkse kosten of andere verrassingen uit de hoge hoed bij Mijn Bedrijfszorg. U betaalt alleen de kosten van de ingezette zorg of diensten. Elk kwartaal ontvangt u een verzamelfactuur van de afgenomen interventies. Zo heeft u altijd overzicht. Bij sommige interventies kan een deel van de kosten verhaald worden op de zorgverzekering van de medewerker zelf. Dit heet ontdubbelen.

Investeren in vitale medewerkers loont

Uit onderzoek (Effectmeting VGZ Bedrijfszorg 2017) blijkt dat u elke euro die u in Bedrijfszorg investeert, drievoudig terugverdient. Verzuimende werknemers keren dankzij de interventies sneller terug op de werkvloer. En door de interventies van Bedrijfszorg preventief in te zetten, vallen minder medewerkers uit. Benieuwd hoe medewerkers de interventies van Mijn Bedrijfszorg waarderen? U leest het hier.

Meer weten over Bedrijfszorg?

Cijfers Bedrijfszorg

Jaarlijks meten we de cijfers over Bedrijfszorg. De cijfers over 2020 en 2021 zijn bijzonder te noemen. Bedrijfszorg werd in 2020 minder preventief en meer curatief ingezet.

Voor wie is Bedrijfszorg?

Biedt u de collectieve zorgverzekering van VGZ, IZA, VGZ voor de Zorg of UMC aan uw medewerkers aan en telt uw organisatie meer dan 100 medewerkers? Dan kunt u gebruik maken van Bedrijfszorg.

Nog niet in aanmerking?

Maar biedt u uw medewerkers wel een collectieve zorgverzekering van VGZ, IZA, UMC of VGZ voor de Zorg? Dan profiteren zij wél van alle voordelen op het Gezond Leven platform: gratis workshops, zelfhelpmodules en apps. 

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten wat Mijn Bedrijfszorg voor uw organisatie kan betekenen? Of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe interventies en ander bedrijfszorg nieuws? Meld u nu aan voor de Mijn Bedrijfszorg nieuwsbrief.