Bij Mijnbedrijfszorg hebben we een uitgebreid netwerk aan professionals voor onze interventies. Professionals die uw medewerkers helpen gezond(er) te worden en te blijven. Zonde als we dat netwerk niet met u delen voor hulp buiten onze interventies om. Zoekt u een professional op één van de volgende gebieden?

U zoekt iemand? Check ons netwerk:

 

 • Persoonlijke bescherming
  Van een beschermende helm en schoenen tot laskappen en gehoorbescherming. Alles wat uw medewerkers nodig hebben om hun werk veilig uit te voeren. Wij weten waar u moet zijn.

 • Stoelmassage
  Een stoelmassage zorgt voor een betere doorbloeding, meer concentratievermogen, het kan overbelasting voorkomen en het is ook nog eens lekker ontspannend. Goed én fijn om uw medewerkers aan te bieden dus. En wij weten bij wie u moet zijn.

 • Griepvaccinaties
  Een griepvaccinatie voor uw medewerkers op de werklocatie, op een moment dat het u en uw medewerkers uitkomt. Verzorgd door een team van artsen, verpleegkundigen en apothekers. Goed geregeld! Wij koppelen u graag aan de partij die dit voor u regelt.

 • Risico- inventarisatie en – evaluatie (RI&E)
  Een Risico-inventarisatie en -evaluatie (oftewel een RI&E) is verplicht voor iedere werkgever. Het levert voor u concreet twee dingen op: een lijst met de veiligheids- en gezondheidsrisico’s in uw organisatie én een plan om ze op te lossen. Op zoek naar iemand die dit voor u kan doen? Wij brengen u in contact.

 • Healthcheck met follow up
  Met deze healthcheck komen uw medewerkers erachter hoe fysiek én mentaal gezond ze zijn. De check bestaat uit een online vragenlijst, een uitgebreide #AllesGoedTest, een adviesgesprek met een ervaren vitaliteitsadviseur en na afloop concrete adviezen. Ook kunnen zij na de healthcheck aan de slag met een gerichte interventie. Wij verbinden u graag aan een professional die u hiermee verder helpt.

Meer weten en in contact komen?

Wilt u meer weten over één van de thema’s of in contact komen met de professional die u hierbij kan helpen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.