Uw vitaliteitsbudget inzetten met Mijn Bedrijfszorg


Een gezonde organisatie is een organisatie met vitale medewerkers. Dat vinden wij net zo belangrijk als u. Uw vitaliteitsbudget en de interventies op Mijn Bedrijfszorg helpen u om uw organisatie gezond te houden.

Mijn Bedrijfszorg en vitaliteitsbudget

De interventies van Mijn Bedrijfszorg zijn er niet alleen voor zieke/verzuimende medewerkers maar zijn er juist om preventief ingezet te worden om verzuim te voorkomen. Bovendien biedt Mijn Bedrijfszorg tal van thema gerichte groepstrainingen georganiseerd door erkende zorgprofessionals die hun opgedane ervaring en kennis met u delen.

Interventies financieren met uw vitaliteitsbudget

Als een groot deel van uw medewerkers hun zorgverzekering via uw collectiviteit bij VGZ of IZA afgesloten heeft, dan hebt u mogelijk een vitaliteitsbudget beschikbaar gesteld gekregen. De hoogte van dit budget is een vast bedrag per verzekerde medewerker. Dus hoe meer medewerkers zich aansluiten bij de collectiviteit, hoe hoger uw budget is.

Het budget zet u in voor interventies om uw medewerkers gezond te houden, verzuim te voorkomen of te verlagen. De besteding van uw budget stemt u vooraf af met uw contactpersoon. Doel hierbij is dat de inzet bijdraagt aan de gezondheid van uw medewerkers. Dat vinden wij belangrijk, daarom 'Werken wij aan een Gezonder Werkend Nederland, elke dag weer'.

De groepsinterventies van Mijn Bedrijfszorg zijn stuk voor stuk op een specifiek thema gericht en georganiseerd door zorgprofessionals, speciaal voor uw medewerkers, leidinggevende of HR-professionals en dragen bij aan een gezonde organisatie. Hieronder treft u een zestal voorbeelden.

Voorbeeld workshops ter inspiratie:

Kijk hier verder voor nog veel meer workshops

Bedrijfszorg biedt u nog veel meer workshops. Klik hieronder om per categorie het overzicht te zien.

Vragen? Onze adviseurs staan voor u klaar!

Heeft u als werkgever behoefte aan meer informatie over het vitaliteitsbudget? Wij nemen graag een half uur de tijd om met u mee te denken. Met videobellen is veel mogelijk!

  • Persoonlijk contact met een zakelijk adviseur
  • Zelf een afspraak plannen; waar en wanneer u wilt
  • Binnen 48 uur al een gesprek mogelijk

Uiteraard helpen wij u binnen een beveiligde omgeving.