Overzicht zorgverleners

De interventies van Mijn Bedrijfszorg worden uitgevoerd door onze zorgvuldig geselecteerde en gespecialiseerde zorgverleners. Zorgverleners die helpen uw medewerkers vitaal te houden of - mochten ze toch uitvallen - zo snel mogelijk weer aan de slag te krijgen. Met welke zorgverleners we samenwerken hebben we op deze pagina voor u op een rij gezet.

BeLife levert individuele interventies en groepsworkshops om gezondheid en vitaliteit te verbeteren en inzetbaarheid te verhogen. Zo werken we aan gezonde en productieve werknemers en organisaties.Problematiek met alcohol of drugs op de werkvloer voorkomen of verhelpen? Wij zijn dé expert. Wij kennen het belang van werkgevers en zijn ervaringsdeskundige professionals, we begrijpen gebruikers als geen ander.

De bedrijfsmaatschappelijk werkers van BMW Voor Elkaar leveren maatwerk, werken accuraat en snel, om medewerkers met problemen die het functioneren in de weg staan te helpen.

De financieel zorgverleners van De Sociale Raadsvrouw, onderdeel van BMW Voor Elkaar, helpen uw medewerker met schulden en/of loonbeslagen of in balans brengen van de inkomsten en uitgaven.

Cenzo is dé specialist op het gebied van mentale bedrijfszorg, al sinds 1994. Onze ervaren coaches en psychologen leveren zorg op maat, overal in Nederland. De juiste zorg op het juiste moment.

Diëtisten Coöperatie Nederland

Diëtisten Coöperatie Nederland heeft ruim 300 aangesloten diëtisten en leefstijlcoaches door het hele land, die uw werknemers dicht bij huis coachen naar een gezonder eet- en leefpatroon.

 

Effectyf begeleidt werknemers met Autisme Spectrum Stoornis, Niet Aangeboren Hersenletsel, Cardiale problemen, PICS en herstellende van Covid-19 terug naar werk. Beter aan het werk:

Hulp bij problematisch ziekteverzuim met multidisciplinaire diagnostiek en gecombineerd Arbeidsgeneeskundig-/ Belastbaarheidsonderzoek gericht op herstel en re-integratie.

Gimd is al 50 jaar marktleider en specialist op het gebied van bedrijfsmaatschappelijk werk. We adviseren, coachen en trainen medewerkers, teams en leidinggevenden. 

HSK biedt effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Met de snel in te zetten werkgerichte psychische zorg, versnellen we het herstel en verkorten de verzuimduur.

KantoorYoga zorgt voor ontspanning bij medewerkers, zowel fysiek als mentaal door middel van toegankelijke yoga-workshops én bewustwording hoe je deze ontspanning zelf kan creëren en vasthouden.

Een bewezen laagdrempelige aanpak zonder wachtlijst en kenmerkt zich door een no-nonsense en pragmatische aanpak door zeer ervaren professionals die ruime ervaring hebben in het werkveld Arbeid & Gezondheid.

 

Wil je een burn-out voorkomen, wil je de duur van een burn-out verkorten? De hoogopgeleide coaches van Liberi werken in de natuur. Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging!

 

 

lijv

LIJV traint en coacht medewerkers en leidinggevenden om gezond(er) te werken, prestaties duurzaam te verbeteren, verzuim te verminderen en voorkomen óf om snel weer aan de slag te gaan.

The Lime Tree werkt met een netwerk van ervaren mediators. Dus altijd een mediator bij u in de buurt. Binnen een week een afspraak met een geschikte mediator.

 

 

MantelzorgNL ondersteunt (thuis)werkende mantelzorgers bij het vinden van balans tussen privé én zorg- en werktaken. Ook zijn er trainingen speciaal voor HR professionals. Voor iedereen die zorgt voor een naaste.

 

Mindful Run Nederland laat werknemers de kracht van de unieke combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen of wandelen zien. Met als resultaat minder stress en meer energie voor uw medewerkers!


Een gezonde medewerker maakt een gezond bedrijf. My Daily Lifestyle inspireert, motiveert en activeert uw medewerkers om gezonder te leven. Dat levert Werkwaarde op.

&niped (de Persoonlijke Gezondheidscheck - PMO) geeft organisaties inzicht in de gezondheid van medewerkers, zodat daarmee integraal en datagedreven sturing kan worden gegeven aan vitaliteitsbeleid. 

De OVER!academie is opgericht om te voorzien in de behoefte aan meer kennis van de overgang en mogelijkheden om gerelateerde gezondheidsproblemen, risico’s en de impact op inzetbaarheid te managen.

PSION helpt mensen snel vooruit. Stelt de mens centraal met al zijn mogelijkheden en (tijdelijke) beperkingen. Werk is daarbij belangrijk. Arbeid is altijd onderwerp van gesprek. Actief zijn helpt! Het is een belangrijke voorwaarde voor preventie en/of blijvend herstel bij verzuim. 

SineFuma is dé specialist in activiteiten op het gebied van stoppen met roken. Op effectieve wijze ondersteunen wij mensen naar een rookvrij leven, individueel of in groepsverband.

Vroege Interventie biedt multidisciplinaire arbeidsrevalidatie gericht op re-integratie in de organisatie. Revalidatie met haalbare doelen, optimaal herstel en leren omgaan met de klachten.

 

 

Voeding Leeft ontwikkelt samen met wetenschappers en artsen leefstijlprogramma’s voor iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren. Want als je weet wat je echt voedt, vind je het beste voor je lijf en leven.