Wat vinden uw medewerkers van de interventies?

Samen met u verkorten of voorkomen we verzuim binnen uw organisatie én vergroten we de vitaliteit van medewerkers. Maar het is pas effectief als uw medewerkers er tevreden over zijn. Daarom vragen we regelmatig naar hun mening. Op deze pagina vindt u de meest actuele resultaten.


Waardering interventies 7,9

Meer dan 80% van de medewerkers geeft aan dat zij nogmaals gebruik zouden maken van de interventies van Mijn Bedrijfszorg. De interventies krijgen gemiddeld een 7,9.

83% beveelt interventies aan

Meer dan 80% van de medewerkers zegt de interventies aan te bevelen bij collega's.


Hoge tevredenheid over snelheid

Eén van de belangrijkste speerpunten van Mijn Bedrijfszorg is de snelheid waarmee de hulp wordt ingezet. Binnen 7 dagen na de aanvraag kan de hulp al van start. Meer dan 80% van de medewerkers zegt hier (zeer) tevreden over te zijn.

Top 5 interventies

Deze 5 interventies zorgen voor 90% van de aanvragen:

  • Arbeidsfysiotherapie
  • Bedrijfsmaatschappelijk werk
  • Korte psychologische zorg (privaat)
  • Werkplek check-up
  • Korte psychologische zorg (GBGGZ)
Liever preventief dan curatief

Medewerkers hoeven niet ziek thuis te zitten voor een interventie. Iets meer dan de helft (51%) van medewerkers was juist niet verzuimend en is een interventie preventief ingezet in plaats van curatief. Allemaal voor een nóg vitalere organisatie.

Leidinggevenden vragen zelf aan

De meeste interventies op Mijnbedrijfszorg.nl kunnen worden aangevraagd zonder dat er een bedrijfsarts aan te pas komt. Zo'n 77% wordt aangevraagd door een leidinggevende of HR-medewerker van de organisatie zelf. Dit versnelt het proces.