Duurzame inzetbaarheid bij fysiek zwaar werk

Een toekomstgericht programma

  • Voor medewerkers
  • Groepstrainingen (8 tot 12 deelnemers)
  • Incompany

Wat doet duurzame inzetbaarheid bij fysiek zwaar werk?

Hoe kunnen we de ouderdom tegengaan? Het antwoord is simpel: dat kan niet! Het goede nieuws is dat je zelf heel veel kunt doen om zo fit mogelijk oud(er) te worden.

Het is niet anders: wie ouder wordt moet accepteren dat alles wat minder soepel werkt. Zo kosten dingen wat meer tijd, moet je bewuster nadenken over wat vroeger automatisch ging en ook fysiek ben je waarschijnlijk niet meer die jonge god van vroeger.

Wil jij gezond tot je 67ste door kunnen werken, dan is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Hoe je dat doet en wat het je oplevert voor de toekomst, leer je tijdens deze workshop.

Voor wie?

Voor medewerkers die fysiek zwaar werk uitvoeren.

Wie verwijst?

De bedrijfsarts of werkgever stelt vast of de medewerker in aanmerking komt voor deze zorg.

Welke zorg?

In deze training staan medewerkers stil bij hun gedrag en zoeken naar praktische handvatten en adviezen om zichzelf te verbeteren. De training is interactief met afwisselend kennisoverdracht, opdrachten om vaardigheden aan te leren en feedback om het leerrendement te optimaliseren. Medewerkers werken aan hun persoonlijk actieplan en gaan met concrete handvatten naar huis.

lijv

Wie voert de zorg uit (en volgens welke voorwaarden)?

De zorg wordt uitgevoerd door de bedrijfsfysiotherapeuten en vitaliteitscoaches van LIJV. De prijsindicatie is zonder btw en zonder reiskosten.