Een vitale leefstijl

Fitter en energieker in 8 weken met persoonlijke coaching

  • Voor medewerkers en leidinggevenden
  • Individueel 
  • Persoonlijke coaching face-to-face gesprekken op locatie (of online videogesprekken) 

Wat doet het programma?

Een vitale leefstijl is een makkelijk programma over uw leefpatroon. Met persoonlijke coaching door een ervaren leefstijlcoach gaat u stap voor stap uw eetpatroon, lichamelijke gezondheid en slaap verbeteren. Samen met de coach gaat u 8 weken lang aan de slag om uw leefpatroon en gezondheid te verbeteren om uw doelen te halen. Kortom: een programma dat u gezond én lekker in uw vel houdt. 

U bent gezonder en energieker en u voelt zich gelukkiger, doet uw werk beter en u bent actiever. Het effect wordt gemeten met de Werkwaarde vragen. Deze vragen beantwoordt u voor en na het programma. Ze meten uw gezondheid, lichamelijke fitheid, energie, kwaliteit van leven, herstelvermogen en fitheid op het werk.

Voor wie?

Medewerkers die op een makkelijke manier hun leefpatroon willen verbeteren als het gaat om voeding, slaap en beweging.

Er is ook een speciaal programma voor medewerkers die in ploegendienst werken of onregelmatige werktijden hebben.

Wie verwijst?

De werkgever of de bedrijfsarts verwijst medewerkers die gebruik kunnen maken van dit programma. 

Welke zorg?

De deelnemer gaat gezonder eten, beter slapen en fitter worden. Medewerkers met onregelmatige werktijden leren een gezond eetpatroon vast te houden ondanks hun onregelmatige ritme.

Via de MyDailyLifestyle app houdt u bij wat u eet en drinkt, hoeveel u beweegt en hoe u slaapt. Heel gemakkelijk door het maken van foto’s met uw mobiel of door tekst in te spreken. Daarna krijgt u een persoonlijk voedingsadvies, voorbeeld van een dagmenu, slaapadvies, beweegplan en een adviesgesprek met de leefstijlcoach. Daarna blijft u 8 weken lang in contact met uw coach voor steun en advies. 

Het programma duurt 8 weken. Het programma gebruikt verschillende hulpmiddelen, zoals 2 persoonlijke gesprekken op locatie en adviesgesprekken online en via video.

 

Wie voert de zorg uit (en volgens welke voorwaarden)?

Het programma wordt uitgevoerd door een ervaren leefstijlcoach (post-hbo-opleiding) en/of diëtist (hbo-opleiding). De diëtisten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister  paramedici. De leefstijlcoaches zijn lid van de Beroepsvereniging voor Leefstijlcoaches Nederlands (BLCN).

Prijsindicatie (exclusief reiskosten en btw)          Face-to-face gesprekken op locatie € 465          Online videogesprekken € 370