Leefstijl voor vrouwen 45+

De overgang - van klacht naar kracht

  • Voor medewerkers en leidinggevenden
  • Individueel
  • Persoonlijke coaching

Wat doet het programma?

In eerste instantie worden uw doelstellingen voor het programma en eventuele klachten in kaart gebracht. Het programma is opgebouwd uit 4 verschillende modules, dat zijn:

  • Voeding
  • Lichaamsbeweging
  • Slaap
  • Mentaal welzijn

Elke module kent een doorlooptijd van 4 weken. U kiest welke module(s) voor u passend is (zijn).

U begint met het bespreken van uw situatie met uw persoonlijke coach. Het kan zijn dat de klachten die u ervaart gerelateerd zijn aan de overgang, zoals: hartkloppingen, gewrichtspijn, opvliegers, stemmingswisselingen, concentratieverlies of slaapproblemen. Ook kunnen er veranderingen optreden die te maken hebben met de levensfase waarin u zich bevind, zoals: puberende kinderen, mantelzorgtaken of een hoge werkdruk. Dit zijn allemaal situaties die invloed kunnen hebben op uw leefstijl.

Samen met uw coach onderzoekt u welke aanpassingen er mogelijk zijn in uw leefstijl om uw klachten te verminderen en/of u fitter te voelen. Het is van belang om te begrijpen hoe uw lichaam functioneert, welke veranderingen er optreden en hoe hiermee om te gaan. Uw coach zal u gedurende dit traject ondersteunen, zodat u de overgang en deze levensfase op een meer comfortabele manier doorloopt en sterker in uw schoenen staat.

Voor wie?

Vrouwen tussen de 45 en 60 jaar die in de overgang raken of zijn.

Wie verwijst?

De werkgever of bedrijfsarts meldt de medewerker aan voor deze interventie.

Welke zorg?

Tijdens videogesprekken met uw coach, bespreekt u de specifieke wensen en doelen en overlegt u wat u kunt doen om uw doelen te bereiken, om de klachten te verminderen en er beter mee om te gaan. De adviezen van de coach zijn persoonlijk, op maat en samen evalueert u regelmatig de voortgang van de aanpassingen en de effecten die het op u heeft.

Wie voert de zorg uit (en volgens welke voorwaarden)?

Uw coach is een gecertificeerde leefstijlcoach. U overlegt met de coach welke van de 4 module(s) u het beste ondersteunen om uw doelen te bereiken.

My Daily Lifestyle

Een gezonde medewerker maakt een gezond bedrijf. My Daily Lifestyle inspireert, motiveert en activeert uw medewerkers om gezonder te leven. Dat levert Werkwaarde op.

Praktische zaken

Kosten (exclusief reiskosten en btw)

  • 1e module: € 325
  • Per vervolgmodule € 215