Werk maken van sociale veiligheid

Een sociaal veilige werkplek voor uw medewerkers

Je fijn en veilig voelen op je werk. Dat is natuurlijk heel belangrijk en het lijkt ook vanzelfsprekend. Maar wist u dat 20% van de mensen wel eens last heeft van ongewenst (pest)gedrag op het werk?

Dit kan grote gevolgen hebben voor de mentale gezondheid en het werkplezier van de medewerker. Wilt u weten wat u als werkgever kunt doen voor de sociale veiligheid van uw medewerkers? Bekijk het gratis webinar Werk maken van sociale veiligheid.

Het webinar wordt verzorgd door Gimd

Het belangrijkste om uw medewerkers goed te helpen is passende zorg. Gimd is specialist op het gebied van onder andere bedrijfsmaatschappelijk werk en vertrouwenspersonen. In het webinar vertelt Gimd wat sociale veiligheid is. En wat dit met uw medewerkers én organisatie doet. Aandacht hiervoor is heel belangrijk. Want zo zorgen we samen voor gemotiveerde en gezonde medewerkers.

Webinar terugkijken

Bekijk het webinar hieronder direct terug of download de presentatie.

Waarom wilt u dit webinar echt bekijken?

  • U komt eenvoudig en vrijblijvend in gesprek met specialisten.
  • U hoort de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van de juiste zorg.
  • U krijgt veel tips die u direct kunt gebruiken in de praktijk.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten wat Mijn Bedrijfszorg voor uw organisatie kan betekenen? Of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe interventies en ander bedrijfszorg nieuws? Meld u nu aan voor de Mijn Bedrijfszorg nieuwsbrief.