Hulp bij thuiswerken

We werken steeds meer vanuit huis. Dat heeft voordelen: er gaat geen tijd verloren aan reizen en sommige mensen zijn zelfs productiever. Maar al dat thuiswerken vraagt ook om aanpassingsvermogen van uw medewerkers. De balans tussen werk en privé vervaagt, mensen kunnen zich eenzaam voelen en er ontstaan soms ook fysieke klachten. Reden genoeg om uw medewerkers hierbij te ondersteunen. Daar helpen we u graag bij.

Deze interventies zijn gericht op effectief en veilig thuiswerken

Online werkplek check-up

Een goede thuiswerkplek voorkomt fysieke klachten en het risico op verzuim is lager. De online werkplek check up voorziet uw medewerkers van een online advies over een gezonde werkhouding en werkstijl.

Telefonische hulplijn 24/7

Via een speciaal beschikbare telefonische hulplijn kunnen uw medewerkers (en leidinggevenden) altijd terecht voor een persoonlijk gesprek met een bedrijfsmaatschappelijk werker.

E-consult Mental Care

In een online consult bieden zorgprofessionals uw medewerkers een luisterend oor en helpen zij hen op weg met praktische tips en tools zodat problemen vroegtijdig worden gesignaleerd.Whitepaper Mentale Veerkracht

Veerkrachtige medewerkers zijn stressbestendig, kunnen goed omgaan met veranderingen en zijn positiever en tevredener. Belangrijk dus. Juist nu. Hoe draagt u als werkgever bij aan de veerkracht van uw medewerkers? Wij hebben alle belangrijke inzichten voor u op een rij gezet in een whitepaper

Onze adviseurs staan voor u klaar


Heeft u behoefte aan advies? Of heeft u een vraag over bijvoorbeeld een specifieke
interventie? Onze duurzame inzetbaarheidsadviseurs denken graag met u mee.