Uw zorgdata inzichtelijk

Eerste stap naar controle 

  • Vraag om inzicht in uw zorgdata aan uw accountmanager
  • Accountmanager geeft duiding en biedt oplossingen 
  • Gratis

Zorgdata geeft inzicht

Veel organisaties maken geen gebruik van de inzichten die zorgdata kunnen geven. En dat is zonde. Inzicht in uw zorgdata is de eerste stap naar controle over uw zorg- en verzuimkosten. Hoe staan uw medewerkers ervoor? Hoe is de fysieke en mentale gezondheid? Zorgdata geeft inzicht in het zorggebruik van uw medewerkers. Maak er gebruik van. 

Welke data kunt u inzien? 

Uw accountmanager kan u inzicht geven in de belangrijkste zorg en verzuim thema‚Äôs die spelen in uw organisatie. U krijgt inzicht in de belangrijkste fysieke klachten in uw organisatie, zoals lage rug-, knie of schouderklachten. En de meest voorkomende mentale klachten, zoals angst, depressie en persoonlijkheidsklachten. Deze cijfers kunt u vergelijken met het landelijk gemiddelde of het gemiddelde uit uw branche. Ook kunt u ze combineren met andere onderzoeken, zoals tevredenheidsonderzoeken en PMO rapportages. 

Uw accountmanager duidt en adviseert 

Bijvoorbeeld over welke informatie u kunt achterhalen en hoe u de cijfers moet interpreteren. Wat valt op en welke verbeterprioriteiten kunt u stellen? U kunt uw vitaliteitsbudget eenmaal besteden, waarop zet u dan in? Samen kijkt u naar welke (preventieve) oplossingen er zijn. De data is leidend en draagt bij aan gericht ingrijpen. Met als resultaat: minder verzuim, betere productiviteit en meer vitaliteit. 

Welke voorwaarden zijn er?

Uw zorgdata kunnen een goed beeld geven van de gezondheid of vitaliteit van uw medewerkers. De gegevens zijn nooit herleidbaar naar individuele casussen. Om een goed beeld te kunnen schetsen moet uw organisatie een bepaalde omvang en een minimale hoeveelheid verzekerden bij ons hebben. Uw accountmanager geeft u uitsluitsel over de mogelijkheden.

Bespreek het met uw accountmanagervgz logo

Wilt u vrijblijvend in gesprek over uw zorgdata? Neem gerust contact op!