Versterk je mindset

Gun je werknemers de impact van een positieve mindset

Versterk je mindset is een individuele training. Hierin staat het versterken van je mindset centraal, voor meer veerkracht en een positief en gezond leven.

  • Voor medewerkers en leidinggevenden
  • Individueel

Wat doet Versterk je Mindset?

Versterk je mindset is een individuele training. Hierin staat het versterken van je mindset centraal, voor meer veerkracht en een positief en gezond leven. Je leert in vijf weken je kracht, talenten en weerbaarheid kennen en aanspreken, net als je gevoel van zingeving en succes. Een positieve mindset is niet zomaar een knop die je aan of uit zet en ook niet iets dat je van nature komt aanvliegen of niet. Je hebt gelukkig wel een keuze in hoe je in het leven staat en hoe je met dingen omgaat. Net zoals je voor je spierkracht naar de sportschool gaat, kun je een positieve instelling trainen.

Na afloop van het programma zijn er één of meer van de volgende positieve veranderingen:

Deze mindset training 'Versterk je Mindset' is gebaseerd op principes uit de positieve psychologie en gebouwd op de vijf pijlers uit de 'theorie over welbevinden', ontwikkeld door de toonaangevende Amerikaanse psycholoog Martin Seligman. 

De vijf pijlers van welbevinden bestaan uit:

  • Positive emotions
  • Engagement (Verbintenis)
  • Relations
  • Meaning (Betekenisvol)
  • Achievement (Bereiken)
Per sessie pakken we er één beet met als doel om zelf te ontdekken: Hoe voelt het als ik zo in het leven sta? We zijn in onze maatschappij vooral druk met successen en prestaties najagen. Terwijl je, als je uitvindt wat je belangrijk vindt, beter richting kunt geven aan je leven en aan je energie.
  

Het resultaat van deze training
Door de training ga je bewuster keuzes maken. Met de training leer je te tappen uit het vat van kracht waardoor je veerkrachtiger in het leven staat.

Voor wie?

Versterk je mindset is voor iedereen die zijn mindset wil versterken, nog meer veerkracht en een positief en gezond leven wil.

Wie verwijst?

De werkgever stelt vast of de medewerker in aanmerking komt voor deze zorg. 

Welke zorg?

De medewerker krijgt vijf individuele sessies met een psycholoog, gericht op een positieve mindset en preventie.

Wie voert de zorg uit (en volgens welke voorwaarden)?

Versterk je mindset wordt verzorgd door HSK-psychologen en vindt plaats op de dichtstbijzijnde locatie van HSK.